Συγγραφείς

Γιώργος Ασημέλλης

Ο Γιώργος Ασημέλλης είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευθεί στην Οπτική της Όρασης (M.Sc., Ph.D., Tufts University, Post-Doctorate Fellowship, Harvard University).

Πάνος Δρακόπουλος

Ο Πάνος Δρακόπουλος, Ph.D., είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1981), κάτοχος Μ.Sc. (1984) και Ph.D. (1987) στη Φυσική (Οπτική) του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου της Manitoba.

Γιάννης Βαμβακάς

O Γιάννης Βαμβακάς, Ph.D., είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1979), κάτοχος M.Sc από το Πανεπιστήμιο Nancy (1980) και Ph.D. στη Φυσική, από το Πανεπιστήμιο Metz - Strasbourg (1984).

Κώστας Κατσούλος

Ο Κώστας Κατσούλος είναι απόφοιτος του τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθηνών (2000).

Δήμητρα Μακρυνιώτη

Η Δήμητρα Μακρυνιώτη, Ph.D., MSc, BSc (Hons) είναι απόφοιτος του τμήματος Οπτικής - Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθηνών (2001).

Λευτέρης Καραγεωργιάδης

Ο Λευτέρης Καραγεωργιάδης, FBDO, O.D., είναι απόφοιτος του City and East London College, UK (1991) με ειδικότητα στην Οπτική, και του Superior Institute of Optometric Studies, Μιλάνο (1997), με ειδικότητα στην Οπτομετρία.

Νίκος Βασιλείου

Ο Νίκος Βασιλείου είναι απόφοιτος της σχολής Οπτικής και Οπτομετρίας του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Bicocca (2007).

Θεόδωρος Μουσαφειρόπουλος

Ο Θεόδωρος Μουσαφειρόπουλος, O.D., είναι απόφοιτος Οπτομετρίας από το Superior Institute of Optometric Studies, Μιλάνο (2001).

Βασίλης Φωτεινάκης

Ο Βασίλης Φωτεινάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Οπτικής – Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθήνας (1990). Με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο από το UMIST (Department of Optometry and Vision Sciences, 1993), με θέμα την ανάγνωση με βοηθήματα Χαμηλής Όρασης και την καταγραφή των οφθαλμικών κινήσεων κατά την ανάγνωση.

Ηλίας Σαπουνάκης

Ο Ηλίας Σαπουνάκης είναι πτυχιούχος οπτικός του ΤΕΙ Αθηνών, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οπτικής και Οπτομετρίας, μέλος του British Contact Lens Association, μέλος της επιστημονικής επιτροπής της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών.

Σπύρος Κωνσταντακόπουλος

Ο Σπύρος Κωνσταντακόπουλος BSc (Hons) MCOptom MHAO FIACLE FBCLA έχει σπουδάσει Οικονομικά και Στατιστική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Πύργου Ηλείας, και στη συνέχεια Οπτομετρία στο Bradford University.

Όλα τα βιβλία μας είναι καταχωρημένα στο σύστημα Εύδοξος, τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για άμεση και ολοκληρωμένη παροχή Συγγραμμάτων στους φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ.