Συγγραφείς

Κώστας Κατσούλος

Ο Κώστας Κατσούλος είναι απόφοιτος του τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθηνών (2000).

Έχει εργαστεί σε ποιοτικό έλεγχο οπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης και ανάπτυξη ειδικών διατάξεων για τον έλεγχό τους. Είναι κάτοχος ευρεσιτεχνίας σχετικά με σχεδίαση σχισμοειδούς λυχνίας.

Έχει εργαστεί στα εργαστήρια της EyeArt σε θέματα οπτικής της όρασης και σχεδιασμό οπτικών συστημάτων, με στόχο την ανάπτυξη φακών επαφής νέας γενιάς με ασύμμετρες επιφάνειες.

Είναι συχνός ομιλητής στα συνέδρια της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών και στις επιστημονικές Διημερίδες του Συλλόγου Οπτικών και Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος, με θέματα την οφθαλμική οπτική, εκτροπές του οφθαλμού, και μέσα διόρθωσής τους, και έχει παρουσιάσει εργασίες σε πολλά συνέδρια οφθαλμολογίας και σε διεθνή περιοδικά του χώρου.

Είναι συνιδρυτής της ArtInVision, εταιρείας που ειδικεύεται στους φακούς επαφής και χαμηλή όραση, καθώς και σε εξειδικευμένες εφαρμογές φακών επαφής.

http://www.facebook.com/costas.katsoulos

 

 

 

Όλα τα βιβλία μας είναι καταχωρημένα στο σύστημα Εύδοξος, τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για άμεση και ολοκληρωμένη παροχή Συγγραμμάτων στους φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ.