Συγγραφείς

Δήμητρα Μακρυνιώτη

Η Δήμητρα Μακρυνιώτη, Ph.D., MSc, BSc (Hons) είναι απόφοιτος του τμήματος Οπτικής - Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθηνών (2001).

Ανέπτυξε ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο του Manchester, UK ως υπότροφος του ΙΚΥ, από όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Τίτλο στην Ερευνητική Οφθαλμολογία και τις Επιστήμες της Όρασης (2004) & Διδακτορικό Τίτλο στην Οπτομετρία (2008).

Έχει διατελέσει Ερευνητικός Συνεργάτης στη Eurolens Research, συνεργάτης του Manchester Eye Hospital, Οπτικός - Οπτομέτρης σε επιχειρήσεις του εσωτερικού (Οπικά καταστήματα, Οφθαλμολογικές κλινικές), λέκτορας (occasional lecturer) στο Optometry Department, The University of Manchester, επιστημονικός συνεργάτης του ΑΤΕΙ Πατρών (παρ. Αιγίου), Τμήμα Οπτικής -Οπτομετρίας (όπου και συνεχίζει έως σήμερα).

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά της περιστρέφονται γύρω από τους Φακούς Επαφής, τον Κερατοειδή και το πρόσθιο ημιμόριο του οφθαλμού, και την Οπτομετρία. Έχει παρουσιάσει το ερευνητικό της έργο σε πλήθος διεθνών και εθνικών συνεδρίων και έχει δημοσιευτεί σε έγκριτα περιοδικά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλα τα βιβλία μας είναι καταχωρημένα στο σύστημα Εύδοξος, τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για άμεση και ολοκληρωμένη παροχή Συγγραμμάτων στους φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ.