Συγγραφείς

Σπύρος Κωνσταντακόπουλος

Ο Σπύρος Κωνσταντακόπουλος BSc (Hons) MCOptom MHAO FIACLE FBCLA έχει σπουδάσει Οικονομικά και Στατιστική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Πύργου Ηλείας, και στη συνέχεια Οπτομετρία στο Bradford University.

Έχει εξασκήσει Οπτομετρία και Εφαρμογή Φακών Επαφής στο νοσοκομείο (St James’s Hospital, Leeds Royal Infirmary) καθώς και σε κλινικές αλυσίδων όπως οι Specsavers, Boots, Vision Express κ.α. με έμφαση στην παρακολούθηση διαβητικών και γλαυκωματικών ασθενών. Είναι εγγεγραμμένος στο General Optical Council και στο College of Optometrists (Ηνωμένο Βασίλειο). Από το 2005 είναι στέλεχος της Bausch + Lomb ως Professional Relations Manager για την Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Διδάσκει Εφαρμογή και Φροντίδα Φακών Επαφής και έχει παρουσιάσει πολλές εργασίες σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Έχει λάβει Δια Βίου Εκπαίδευση σε αρκετές πανεπιστημιακές κλινικές. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας και fellow στην BCLA και IACLE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα τα βιβλία μας είναι καταχωρημένα στο σύστημα Εύδοξος, τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για άμεση και ολοκληρωμένη παροχή Συγγραμμάτων στους φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ.